Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudtátok? 2.

2011.07.01

2011.08.02.
A Jonas újra összeáll:


A fiatal énekes interjút adott Ryan Sreacrestnek, amiből és több új információ is kiderült.

Újra összeáll a Jonas Brothers

Az American Top 40 műsorvezetője, Ryan Seacrest rengeteg hírt osztott meg Joe Jonasról, s szinte percenként kaphattunk friss információkat az American Top 40 hivatalos Twitter-oldalán.

Joe, mint tudjuk, szólókarrierbe kezdett, így természetesen mindenki elkönyvelte a Jonas Brothers feloszlását, hiába Kevin és Nick nyilatkozata, miszerint csak szünetelnek.

A fiúk közleményét azonban Joe ismét megerősítette Ryan Seacrestnek, amit Twitter oldala is bizonyít: a srác elmondta, hogy ő, Nick, valamint Kevin újra összeállnak egy közös lemezre, amint idejük lesz, bár a testvérek most nagyon elfoglaltak. Nick szerepelni fog a Hajlakk című Broadway-darabban, aminek próbáiról videók is kerültek fel a Youtube-ra.

Kevin Jonasról is látni nap mint nap új paparazzoképeket a világhálón, s legutóbbi interjújában elmondta, egyszer bele fog kezdeni egy countryalbumba.

Joe albumának megjelenési dátuma pedig eddig szeptember 6. lett volna, de mivel még dolgozik rajta, bőven eltolódik. Legutóbb ezt írta Twitter-oldalán: „Augusztus 5-én Jersey-ben lépek fel Britney Spears-koncertjén, de készüljetek, október 11-től a Fast Life a boltokban.”

Szóval Jonas-fanok, ne izguljatok, a banda újra együtt lesz, miután Joe befejezte szólóalbumának munkálatait és fellépéseit.
(Forrás: starity.hu)2011.08.01.

Miley új tetkója:

Miley Cyrusról már tudjuk, hogy szereti a tetoválásokat. Ezúttal viszont egy olyan mintát csináltatott, melynek nagy jelentősége van.

Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása

Az emberek általában pénzzel vagy önkéntes munkával szoktak segíteni társaikon. De Miley Cyrus talán mások számára értéktelen, viszont annál nagyobb jelentőségű tetoválással tette meg ezt.

A 18 éves énekesnő egy egyenlő szimbólumot vésetett középső ujjára, mellyel a melegházasságokat támogatja. Tetoválását először a Twitteren fedte fel ezzel a szöveggel: „All LOVE is equal.” (Ezután úgy tűnik, hogy támogatja az amerikai alapítványt, az All Love Is Equalt is, melynek magyar jelentése: „Minden szeretet egyenlő”.)

Miley már többször is megvédte a melegeket a Twitter-profilján: „Én keresztény vagyok, és szeretlek – meleg vagy, vagy sem. Mert nem vagy más, mint a többiek! Mindannyian Isten gyermekei vagyunk!”

Cyrus kisasszonynak nem ez az első tetoválása, például a jobb fülén van egy Love-felirat, a bal melle alatt a Just Breathe, míg jobb kisujján egy szívecske.


(Forrás: starity.hu)

 2011.07.25.

Miley elárverezte ruháit:


Miley Cyrus az utóbbi időben több jótékonysági rendezvényen is részt vett. Talán tisztázni akarja lázadó, rosszkislány imidzsét?

Miley Cyrus elárverezi turnéruháit

Miley Cyrus, mióta befejeződött latin-amerikai turnéja, a Gypsy Heart Tour, sokat jótékonykodik. Egyre nagyobb, és nagyobb téteket ajánl fel, hogy segítsen a hátrányos helyzetű gyermekeken, a földrengés és árvíz sújtotta területeken.

Miley-t szinte az egész világ lázadó tiniként ismeri, hiszen öltözéke sokszor hiányos és provokatív képek is előkerültek már róla, sőt, tavaly még videót is láthattunk, ahogy Miley éppen vizipipázik.

A közel 19 éves tinisztár nem beszélt arról, hogy szeretne változni, csupán bocsánatot kért rajongóitól a rossz példamutatásáért. Úgy tűnik, hogy az adományozással szeretné elfedni azt a rossz lányt, akit kívülről látnak benne az emberek.

Miley nemrég részt vett a Make A Wish Alapítvány rendezvényén, ahol beteg, hátrányos helyzetű gyermekekkel találkozott. Szintén részt vett egy michigani eseményen, a Kids Kicking Canceren is, ahol szintén gyermekeknek segíthetett. Tegnap pedig kiderült, hogy Miley a „Cigány Szív Turné” alatt viselt holmijait eladja, és a bevételét a két földrengés sújtotta iskolának adományozza a Star4Kids Alapítvány jóvoltából.
(Forrás: starity.hu)2011.07.25.

Selena Gomez ineterjúja:


Selena Gomez Németországban koncertezett, utána pedig interjút adott a Digital Tv-nek.

Selena: „A szabadság nagyon fontos nekem”

– Mennyi luxust enged meg neked Justin?
Időről időre egyre többet. Egy szuper drága napszemüveget kaptam tőle, és mindig félt, hogy elveszítem. Persze nem vesz túl sok drága dolgot vesz, csak olyanokat, mint például táskák. Persze a kapcsolatunk fontosabb, mint a drága holmik! Egyszer szeretnék egy szép házat, majd ha összeházasodom azzal, akit szeretek.

– Mi a szabadság az számodra?
A szabadság nagyon fontos számomra. Csak azért, mert én vagyok a csillag sokak számára, ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Én még mindig szeretek feküdni a kanapén, és fimeket nézni. Nemrég váltam egy kicsit lazábbá, és kevésbé aggódok azon, hogy mit mondanak rólam. Így most sokk
al boldogabb és elégedettebb vagyok magammal.

– Segít, hogy a barátod is sztár?
– Ez csak jó, ha valaki van az oldalamon, aki megért. Vannak barátaim, akik a showbizniszben vannak. És vannak barátaim, akik nem. Persze, jó beszélgetni olyan emberekkel, akik szintén sztárok, de másfelől, az is jó, hogy tudok beszélgetni valakivel a valós világban, aki nem ismeri a fotózásokat és az összes ilyen dolgot.

– Csinálnál egy duettet Justinnal?
– Nem vagyok olyan biztos ebben. A kapcsolatunk szerelmi és nem üzleti. Nem zárkózok el az ötlettől, de nem tervezek duettet.

– Hogyan kezeled, hogy a Justin Bieber-rajongók gyűlölnek téged?
– Ez nagyon kellemetlen, de sikerül figyelmen kívül hagyni ezeket a fenyegetéseket. Próbálom élni az életem, mint általában!

– Hogy érzed, a külsődnek meg kell felelned bizonyos embereknek?
Szerencsés vagyok, hiszen nem akarok senki miatt szép lenni. Én választom ki a ruháimat, és nem igazán érdekel, hogy nem vagyok fent a legjobban öltözöttek listáján. A legfontosabb dolog, hogy a ruháimban jól érzem magam, és magabiztos legyek. A többi nem számít. Ezt a hozzáállás már megköszöntem édesanyámnak, aki önbizalmat nevelt belém.
(Forrás: starity.hu)2011.07.24.
Joe legjobb barátja a kutyája: Joe Jonas jelenleg egyedül él Los Angeles-i otthonában, és nem bánja, hogy lakótársa egy kutya.

Joe Jonas kutyáját tartja legjobb barátjának

Joe Jonas nemrég fogadta örökbe Winston nevű kutyáját, akivel egyedül él Los Angeles-i lakásában.

„Szerencsésnek érzem magam, mert van egy nagyon jó barátom, a kutyám, Winston. Minden egyes alkalommal beszélek hozzá, ha otthon vagyok – nyilatkozta Joe, majd hozzátette, azért vannak emberi barátai is. – Amikor nem vagyok elfoglalt, akkor a barátaim mindig átjönnek videojátékozni, vagy elmegyünk valahova enni, így sosem érzem magam magányosnak.”

A középső Jonas immáron testvérei nélkül építi szólókarrierjét, új albuma idén ősszel jelenik meg.

„Olykor hiányoznak az életemből, de ez most izgalmas időszak. Három különböző ember vagyunk, akik három különböző dolgot akarnak csinálni, mint például melyik étteremben együnk, úgyhogy ez a döntéshozatal könnyű volt” – mondta Joe testvéreiről.
(Forrás: starity.hu)2011.07.23.

Selena óvja a gyerekeket:

A tinisztár ismét kórházba ment, de most nem rosszullét miatt, hanem hogy meglepje a kicsiket.

 


A The Voice nevű új multimédia központ nyitása volt a fő apropó és Selena Gomez meglepetésszerűen látogatta meg a philadelphiai kórházban lévő kisgyerekeket.

"Igazából ez az a része a munkámnak amit a legjobban szeretek. Kedves és alázatos dolog."

- nyilatkozta. Később a szervezők azt twittelték az eseményről:

"Az örömteli mosolyok, amelyet Selena Gomez okozott a gyerkőcöknek felejthetetlen! Köszönjük Sellly."
- üdvözölték Sel már-már angyali tettét. Jól van, mi nagyon bírjuk a jótékonykodó hírességeket, mert fontos üzenete van. Hát ti?
(Forrás: neon.hu)

2011.07.23.
Demi Lovato szingli, és nem is akar egyelőre pasit:

Naponta millió pletykát hallani arról, hogy kivel kavar újabban Demi Lovato, de a színész-énekesnő állítja: szingli, és élvezi.

Deminek olyannyira elege lett a találgatásokból, hogy Twitteren is megírta:

"Hölgyeim és uraim,és valamennyi BLOG egyben. EGYEDÜLÁLLÓ VAGYOK. Senkivel nem találkozgatok mostanában. Élvezem a függetlenségemet per pillanat."

Nos, ennek ellenére tény, hogy Demi rengeteg időt tölt Ryan Philippe társaságában. Vajon barátkoznak csak, vagy Demi inkább titkolja egyelőre a románcot...?(Forrás:neon.hu)

2011.07.22.
Bieber eljegyzi Selenát?:


Bár Selena nem tervezett nagy durranást a mai szülinapjára, esélyes hogy Justin felteszi neki a nagy kérdést.

 

Selena Gomez a mai nap tölti be 19.-dik születésnapját (ezúton is sok boldog születésnapot kívánunk neki!) és bár sok pletyka terjengett arról, hogy mivel fogja tölteni a nagy napot az énekes/színésznő, nem kizárt, hogy barátja Justin Bieber megkéri a kezét. Selena elmondása alapján nem tervezett semmi komolyabbat a mai napra és nem is szeretne nagyon kirúgni a hámból, egyszerűen csak pihenéssel akarja tölteni a napot. Nála ez is ritkaságszámba megy, ugyanis az utóbbi egy évben szinte mindennap a próbaterem és a színpad között ingázott. Egy másik interjújában elmondta, hogy az sem kizárt, hogy Bieber ezen a napon nem is lesz vele, ugyanis valószínűleg Atlantában lesz fellépése.

 

 

Justin azt hiszem Atlantában lesz a születésnapomon, fontos fellépése lesz. De nekem semmi bajom ezzel, hiszen mindannyiunknak dolgozni kell.

-nyilatkozott a szülinapos sztár. De Bieber a hírek szerint nem utazott el, hanem együtt töltötte az elmúlt hét minden percét szerelmével Los Angelesben. Sőt, tegnap Justin egy forgatáson lepte meg barátnőjét, amire senki nem számított, legkevésbé maga az énekesnő. Selena azt is elárulta, hogy az utóbbi időben Colbie Caillat 'I DO' (Igen, akarom) című száma lett a kedvence, ami szintén erősíti az eljegyzés gyanúját. Justin az elmúlt időszakban amúgyis elhalmozta Serenát minden földi jóval, szinte naponta vásárolt neki újabb és újabb több ezer dolláros ajándékot. Lehet, hogy egy gyűrű lesz a következő. De vajon mit mondana Selena?
(Forrás: neon.hu)2011.07.22.

Selena Gomez saját illata:


Majdnem egy éve dolgozik egyelőre szupertitkos, saját illatán a csinos Disney-színésznő. Sel az Adrenalina céggel karöltve dobja majd piacra a parfümöt, amelynek egyelőre nincs publikus neve.

Kép: Northfoto

- Nagyon izgatott vagyok, mert érdekel ez a terület, már javában folynak a munkálatok, szagolgatok, tervezgetem magát az illatot és a kampányt, szerintem tök jó móka lesz!

- mondta a sztár az e! magazinnak.

Az Adrenalina egyik képviselője elárulta, hogy a termék várhatóan 2012 elején landol majd a polcokon és hogy addig is folyamatosan tájékoztatják a rajongókat a legújabb részletekről.

Reméljük, ugyanolyan sikere lesz, mint barátja, Justin Bieber illatának, a Somedaynek, amelyet már most a legsikeresebb, híresség által kiadott parfümnek tartanak a szakértők.
(Forrás: neon.hu)2011.07.22.

Debby divattervezőnek áll:


A 18 éves Disney-sztár jövőbeli terveiről és új sorozatáról, a Jessie-ről mesélt a Relate magazinnak.

Debby Ryan divattervezőnek áll?

Elárulta ,hogy jött létre az új show-ja, és miként öltözik egyedien. Továbbá elmondta azt is, hogy szeretne családot, és szívesen utazgatna a világban.

– Jól hallottam, hogy te segítettél létrehozni a (Jessie) show-t?
Én segítettem továbbfejleszteni. Ötleteket adtam a vágóproducernek, és a show vezetőjének, Pamela Eellsnek, aki az eredeti Nannyn dolgozott, de együtt dolgoztunk a The Suite Life on Decken is. Együtt kezdtünk el új ötletekkel előállni. Mesélt a dadusos ötletéről, és nagyon tetszett. Elvittük a Disney-hez, és a továbbiakban én segítettem a karakterek megalkotásában, és a szereplők válogatásában. Egy kicsit a történettel kapcsolatban is segíthettem. Az első évadunkban tanácsadó vagyok, a következőben már producer leszek, utána pedig már vágóproducer is lehetek, feltéve, ha minden rendben lesz, és az emebreknek is tetszeni fog a show!

– Nagyon jó divatérzéked van. Honnan jön a stílusod?
Mindent én tervezek. Gyakran járok régiségboltokba, ajándékboltokba, a tesóm szekrényébe – szeretek ilyen random helyeken keresgélni. Alapvetően imádom még szétvagdalni és átalakítani a ruhákat, hogy még inkább a sajátomnak érezzem. Az egyik barátommal például egy szörfös boltba mentünk, és ezt a Life Guard ('életmentő') feliratú pólót találtam ott, amit én magam alakítottam át egy menő toppá. Rengeteg mód van arra, hogy egyszerű legyél és egyben jól is érezd magad. Mostanában imádom a haspólókat, a magasított derekú nadrágokat és a rövidnacikat. Apróbb darabokkal is ugyanúgy eltakarhatod magad. Az egész arról szól, hogy kreatív legyél, mert ha bemész egy boltba, sosem fogod pontosan azt kapni, amit viselni akarsz.

 

– Milyen jövőbeli terveid vannak?
Szeretnék zenét írni és producerként is dolgozni pár művésszel – szeretném táplálni és inspirálni az emberek kreratív szellemét, akár egy ruhamárkán vagy egyéb öltözékeken kersztül. Jelenleg van pár nagyon jó dolgom kibontakozóban... A következő hónapokban mindenképpen nyilvánosságra is hozunk párat ezek közül. Egy nap szeretnék férjhez menni, családot alapítani, és szeretnék utazgatni is. Rengeteg dolog van, amit még nem láttam, és nagyon szeretnék.

Reméljük, sikerül megvalósítania az álmait. Hajrá, Debby!
(Forrás:starity.hu)

 2011.07.22.

Demi Új dala:

Demi Lovato hosszas kihagyás után visszatért, és rögtön megjelent legújabb videoklipje, a Skyscraper, ami most meg is tekinthető. Ez az első videoklip Demi harmadik stúdióalbumáról.

Végre itt van a Skyscraper

Demi Lovato történetét mára az egész világ ismeri. A fiatal énekesnő lelkileg összeomlott, kórházba került, majd talpra állt, összeszedte magát, és készen áll a folytatásra, vagy éppen az új kezdetre.

Ezt bizonyítja az, hogy már javában munkálkodik harmadik stúdióalbumán (Don't Forget; Here We Go Again), és az albumról meg is jelent az első kislemez a Skyscraper című dalhoz.

Demi a dal írásához felhasználta emlékeit és érzelmeit, több rajongó (és nem rajongó is) kommentelte az interneten, hogy sírtak, miközben az említett számot hallgatták. A videó azonban talán még az eddig sziklaként tűrő nézőket is megérinti, és talán sírásra készteti, ugyanis maga Demi is elhullajt néhány könnycseppet a klipben.
(Forrás:starity.hu)


2011.07.22.

Selena Gomez halad Angelina Joliehoz:

A zenélés, a színészkedés és Justin Bieberrel való kapcsolata mellett az egykori Wizards of Waverly Place-csillagocska igyekszik segíteni a rászorulókat a UNICEF-en vagy a Disney's Friends for Change kampányon keresztül.

Selena Gomez lesz a következő Angelina Jolie?

Nem titok, hogy Selena Gomez igen sokoldalú, ezenkívül jó úton halad ahhoz, hogy ő legyen a következő Angelina Jolie.

„Nos, gondolom, ez bók lenne” – nevetett Gomez egy exkluzív beszélgetés alatt, mely az alabamai tornádó okozta károk helyreálításának előmozdítása során zajlott. „Úgy vélem, ő csodálatos ember, bármelyik munkája nagy elismerést érdemel... Ez fantasztikus, hogy hozzá hasonlítanak.”

Selena legújabb partnerei, a Bama Rising segélyszervezet és Charitybuzz lehetőséget biztosítanak egy szerencsés pályázó, valamint három vendég számára, hogy meglátogassák és együtt lógjanak a Love You Like a Love Song énekesével egy koncerten és a színfalak mögött.

„Azt hiszem, ez mindig is része volt a családomnak” – mondta Sel a jótékonykodásról. „Mikor kinőttem a ruháimat, mindig becsomagoltuk, és odaadtuk azoknak, akiknek szükségük volt rá... Most, hogy idősebb vagyok és nagyon boldog életet élek, jó tudni, hogy már sokkal többet is adhatok.”

Ez azt jelenti, nagyon is szeretne Jolie nyomdokaiba lépni, és részt venni az ENSZ programjában: „Nagyon szeretnék csinálni valami ilyesmit. Azt hiszem, nyilván több képzettség kellene, mielőtt elkezdek bizonyos helyeken fontos dolgokért harcolni.”

„Jelenleg az a célom, hogy megnyithassan a saját segélyszervezetem egy napon” – tette hozzá. – Csodálatos lenne. Imádom, hogy Ryan Seacrestnek is megvan a saját szervezete és a jótékonysági alapja, így sok emberen tud segíteni. Szóval szeretnék csinálni valami hasonlót.”
(Forrás: starity.hu)


2011.07.22.

Selena Gomez a szívére hallgat:


Selena Gomez és Justin Bieber igyekszik megvédeni kapcsolatukat a médiától. Nem igazán sűrűn nyilatkoznak szerelmi életükről, de Sel most megtörte a csendet.

Selena Gomez a szívére hallgat

Selena Gomez imád szerelmesnek lenni. Nemrég elmondta, hogy mennyire boldog barátjával, Justin Bieberrel.

A nemsokára 19. életévét betöltő énekes-színésznő elárulta: szeret szerelmes lenni, de azért vigyáz az érzésekkel: „Csodálatos dolog szerelmesnek lenni. Persze nagyon nehéz is egyben, de akkor is nagyon jó. Nem mindig sétagalopp egy kapcsolat, de én így is minden percét élvezem. Imádom, hogy ennyire édes a kedvesem. Mindenki állandóan azt mondja, hogy vigyázzak a szívemre, nehogy összetörje. Én nagyon szeretem őt, és másoknak is azt tanácsolom, hogy hallgassanak a szívükre, de eközben készüljenek fel minden lehetőségre!”

Selena és Justin már több mint fél éve egy pár. Felröppentek a pletykák, miszerint Selena 19. születésnapjára eljegyzési gyűrűt kap a kanadai énekestől.
(Forrás:starity.hu)2011.07.22.

Vanessa Hudgens levágott haja:


Amikor kiderült, hogy Vanessa Hudgens új filmje kedvéért levágatta gyönyörű, hosszú haját, mindenki kiakadt. A forgatáson készített képek még nagyobb felháborodást váltottak ki. Most Vanessa is elmondja véleményét.

Vanessa Hudgens mesél levágott hajáról

Mindenkit sokkolt Vanessa Hudgens új, rövid haja, valamint ahogy új filmjében, a Gimme Shelterben kinéz. De vajon a színésznő mit gondol erről az egész dologról?

Vanessa tegnap reggel az Access Hollywoodnak adott interjút, ahol többek között erről is szó esett. Amikor a műsorvezetők a hajáról kérdezték, a következőt válaszolta: „Nagyon nagy változás volt, és még hozzá kell szoknom. De egy hajléktalan lányt játszom, aki, hát nem igazán törődik a külsejével, tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy fiú. [...] A film elején a karakter levágja a haját, és magamnak kellett levágnom a hajam. Ezért fogtam egy ollót, és elkezdtem vágni a hajam. Azonban a rendező úgy döntött, inkább majd ő csinálja (persze a vágás ténylegesen nem lesz benne a filmben, csak a kulisszák mögött vettük fel), és megfogott egy óriási részt a hajamból, és csak úgy lenyisszantotta, mire én: »Na jó, most teszed le azt az ollót, ennyi volt!«”

Vanessa a kérdéses karakterről, Apple-ről is mesélt egy kicsit: „Mindenki kihasználta, átvágták, nincs jó élete, ezért az, hogy levágja a haját, tulajdonképpen egy új kezdet a számára.”
(Forrás:starity.hu)2011.07.22.

Joe Jonas albuma sokkolni fogja a hallgatókat:


A középső Jonas fiú elmondása szerint első szólóalbuma sokkolni fogja a nagyközönséget.

Joe Jonas albuma sokkolni fogja a hallgatókat

Miután a Jonas Brothers szünetet jelentett, a legfiatalabb tag, Nick Jonas és bátyja, Joe Jonas is elkezdte építgetni szólókarrierjét.

A középső Jonas első önálló dala, a See No More teljesen más stílusú, mint amit a banda játszott. A dal május 23-án került fel Joe hivatalos YouTube-csatornájára, négy hete pedig megjelent a videoklip is. A lemezre, melynek a Fast Life címet adták, még várnunk kell, mivel szeptember elejére tűzték ki a megjelenést.

Nemcsak a zenei stílusa változott a 21 éves énekesnek, hanem öltözködése és külseje is férfiasodott. Úgy tűnik, végleg leszámolt a jólfésült, jófiú szereppel.

 

Így nyilatkozott készülő lemezéről: „Azt hiszem, sokkolni fogom az embereket, mert nem a várakozásaiknak megfelelő zenét fognak kapni. A Disney után egy jóval érettebb albumról van szó, és azokat, akik rágógumipopra számítanak, sokkolni fogja az eredmény.”

Úgy tűnik, ő is véget szeretne vetni a disney-s korszaknak, és az idősebb korosztály meghódítását vette célba. Legutóbbi, kudarcba fulladt koncertjét látva kíváncsian várjuk az albumot és az emberek reakcióit.
(Forrás: starity.hu)

 2011.07.22.

Cyberbully:


Emily Osment, Kelly Rowan és Kay Panabaker szereplésével 2011. július 17-én megjelent a Cyberbully film az ABC csatornán, mely az internetes zaklatások elleni kampány része.

Nagy sikert arat a Cyberbully

Emily Osment új filmjének két főbb jellemzője van a megannyi közül: érzelmileg megérintő és tanulságos. A Cyberbully premierje július 17-én volt az ABC csatornán. A film célja, hogy az interenetes zaklatásokat csökkentsék, valamint a zaklatottak tudják kezelni a helyzetet, maradjanak erősek, és semmit ne csináljanak meggondolatlanul.

A film főszereplője, Taylor Hilldridge 17 éves tinédzser napjait mutatja be –akit Emily Osment játszik. Taylor születésnapjára egy laptopot kap az édesanyjától (Kelly Rowan), aminek természetesen felhőtlenül örül, majd regisztrál egy közösségi oldalra a barátnőivel együtt. Ezzel megváltozik az életében minden, s egyre csak nagyobb és nagyobb teher nehezedik Taylor vállára. Kínokban és nagy fájdalmakban telnek a napjai, amíg el nem határozza, hogy öngyilkos lesz, majd az édesanyjával keresik a megoldást. A filmet a magyar rajongók csak online nézhetik meg.

A Twitteren is nagy hírnévnek örvend a film. Sokak Emilynek komolyabb díjat is szánnának az alakításáért, ami nem kis teljesítmény volt.

Egyébként az alkotás a Delete Digital Drama kampányhoz tartozik, amelyet az ABC csatorna és a Seventeen magazin indított az internetes zaklatások elkerülése érdekében.2011.07.05.

Ashley és Zack:


Ahogy azt tegnap megírtuk,
Ashley szülinapja alkalmából az ifjak Malibun pancsoltak együtt. Vajon tényleg csak barátok?

Northfoto


A szintén High School Musical-es Ashley szülinapi buliján jól szórakoztak és bár elvileg csak barátok, de végig összekapaszkodva élvezték egymás társaságát.

Northfoto


Ashley azt twittelte a dologról:

"Annyira örülök, hogy Zac eljött a partimra!!! Ő a legjobb barátom és olyan mintha a tesóm lenne!!!"

- jelentette ki. Valószínűleg ezzel akarta elejét venni a pikáns találgatásoknak. Azért a képeket elnézve mi nem vennénk rá mérget, hogy csak plátói a viszony.
Szerintetek?
(Forrás: neon.hu)2011.07.04.

Joe Jonas új klipje:


Tegnap magyar idő szerint hajnali 1.00 órakor mutatták be élőben Joe Jonas See No More című klipjét.

Joe Jonas: See No More-klippremier

A Joe Jonas-rajongók egy része alig bírta kivárni a See No More premierjét. Mivel tegnap magyar idő szerint hajnali egykor volt a klip bemutatója, nem lenne akkora nagy csoda, ha kevesen látták volna, mert még a YouTube-ról is le lett törölve az összes rajongó által felvett videó.

Először egy videót készítettek Joe-val az E! News riporterei, melyben a forgatásról mesélt, illetve arról is, mennyire izgatottan várja rajongói véleményét. 7 percig tartott a csevegés, és utána következett a körülbelül egy hónapja várva várt pillanat: bejelentették, hogy most először, itt az E! Newsban láthatjuk Joe Jonas See No More című klipjét elejétől a végig.

A klipben szerepel egy lány, aki miatt a középső Jonas Brothers-tag nagyon gyötrődik – ezt eddig is sejthettük a szöveg alapján. Még a kisfilm elején láthatunk egy ruhát felakasztva, amely a hölgyé volt, és a videó közepén égni kezd.
(Forrás: starity.hu)2011.07.03.

Selena Gomezt zavarba hozta a Transformers sztár - videó!

Shia LaBeouf és Selena Gomez véletlenül találkoztak, de a rajongó énekesnő majdnem elájult lányos zavarában.

Northfoto


Bár Selena most Justin Bieber-rel jár, de nyílt titok hogy régóta odavan a sármos Shia LaBeouf-ért. Nem is kicsit. Mint a videóból kiderül, lehet hogy Sel nagy sztár, de ugyanúgy tud lelkesedni, mint mi, átlagos rajongók.

Láthatólag nagyon zavarba jött és csak egy "Oh my gosh!"-t tudott kinyögni Shia-nak. Majd fotózkodtak egyet és Labeouf pár kedves szót is intézett Selenához:

"Hé, mi ujság? Hogy vagy? Köszi a látogatást, nagyon aranyos vagy. Nagyon kedves tőled."

- mondta. Sel ettől olyannyira az események hatása alá került, hogy ő maga posztolta ezt a videót Twitter oldalán és hozzáfűzte:

"Best...Day...Ever." 
(Forrás: neon.hu)2011.07.02.

Selena Gomez lesz a fiatal Charlotte a Szex és New York-filmben:

Ha a Szex és New York kiegészítő sztorija, a The Carrie Diaries valaha is vászonra kerül, a szerző, Candace Bushnell már tudja, ki lesz a fiatal Charlotte.

Selena Gomez, a leendő fiatal Charlotte... fotó: Northfoto

"Tudjátok, az az igazság, hogy a casting mindig egy rémálom, elég sok ősz hajszállal gazdagodom általa. Tudom, hogy emiatt még egyszer bajba fogok kerülni, de pont a napokban nézegettem néhány fotót Selena Gomezről, és rögtön az ugrott be, hogy bizony remek ifjú Charlotte lenne belőle. Nagyon csinos lány. Most komolyan, nem lenne belőle kiváló Charlotte?"

- vallott színt Candace Bushnell a The Daily Caller című műsorban, aki a produkció mögött áll..

A film egyébként a négy fő karakter - Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda —  életét követi majd, és az 1980-as évek New Yorkját idézi meg. Tehát igazi tini-Szex és New York lesz...! :)

(Forrás: neon.hu)2011.07.01.

Selena a zenéről nyilatkozik:


A Disney-sztár azt mondta, inkább a színészetet részesíti előnyben, ha választani kell az éneklés és filmekben való szereplés között.

Selena Gomez: „Nem veszem komolyan a zenét”

Hamarosan megérkezik Selena Gomez új filmje, a Monte Carlo, aminek az előzetesét már áprilisban láthattuk – de a színészet mellett Selenának van egy másik szenvedélye is, az éneklés. Habár úgy tűnik, a Disney-csillagot nem igazán zavarja, ha nem lesz sláger egy-egy dalából.

 

„Számomra a zene szórakozás. Nem veszem annyira komolyan. Szeretem az inspiráló embereket, és imádok jó dalokat készíteni, de nem stresszelek emiatt. Nem hiszem, hogy valaha is Grammy-díjat nyernék, de nem zavar. Inkább a színészet az, amin nagyon-nagyon keményen dolgozom” – válaszolta a 18 éves színész-énekesnő, mikor arról kérdezték, hogy hasonlítsa össze az éneklést és a színészetet.

Ugyanebben az interjúban Selena azt is bevallotta, nem hiszi, hogy felnőttként is ilyen sikeres karriert tud majd befutni a szórakoztatóiparban. Szerinte nagyon nehéz lesz, és biztos benne, hogy rengeteg olyan felnőtt van, aki nem veszi majd őt komolyan.
(Forrás: starity.hu)2011.07.01.

Teen Choice Awards 2011- a jelöltek:


2011-ben is megrendezésre kerül az egyik legnagyobb díjátadó, a Teen Choice Awards, ahol a tinik adhatják le szavazataikat kedvenceikre. Íme a jelöltek.

Teen Choice Awards 2011 — a jelöltek

1999 óta nem volt egy olyan év sem, amikor kihagyták volna a Teen Choice Awards nevet viselő díjátadót, ahol évről évre egyre több kategóriában szavazhatnak a tinik kedvenceikre, hogy ők megnyerjék a különleges díjat, a szörfdeszkát.

A gála 2011. augusztus 7-én kerül megrendezésre Los Angelesben. Egészen az előbb említett időpontig lehet szavazni. A közvetítést a FOX amerikai kereskedelmi csatornán lehet megtekinteni élőben.

A legtöbb jelölést idén a Vámpírnaplók, a Twilight Saga, Selena Gomez és Justin Bieber kapta.

A kategóriák és a jelöltek:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Luke Bryan tour tirckets

(Lukerak, 2019.06.03 11:37)

Luke Bryan is my favourite US contry singer. His voice takes me away from all problems of this world so I can enjoy my life and listen songs created by his voice. Now the singer is going on a tour in 2019. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the mid-October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one Luke's concert. All tour dates are available at the [url=https://lukebryantourdates.com]Luke Bryan concert tour tickets[/url]. Open the website and make yourself familiar with all Luke Bryan concerts in 2019!

Luke Bryan tour 2019

(Lukerak, 2019.06.03 10:12)

Luke Bryan is my favourite US singer. His voice takes me away from all issues of this planet so I start enjoy my life and listen songs created by his voice. Now he is going on a tour in 2020. The concerts scheduled for this year, up to the 12th of October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one Luke's concert. All tour dates are available at the [url=https://lukebryantourdates.com]Luke Bryan concert schedule 2020[/url]. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Luke Bryan concerts in 2019!

Miranda Lambert Tour Dates

(MiraEn, 2019.05.21 10:18)

Miranda Lambert is my favourite country singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her strong voice takes me away from all problems of this planet and I can enjoy my life and listen songs created by her voice. Now she is on a Roadside Bars & Pink Guitars Tour started in September of 2019 featuring Tenille Townes, Caylee Hammack and others. The concerts scheduled for this year, up to the end of November. Tickets are available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one Miranda's concert. All tour dates are available at the [url=https://mirandalambertconcertdates.com]mirandalambertconcertdates.com[/url]. Open the website and make yourself familiar with all Miranda Lambert concerts in 2019!

Miranda Lambert Tour

(MiraEn, 2019.05.21 10:18)

Miranda Lambert is my favourite US singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her voice takes me away from all problems of this planet so I can enjoy my life and listen songs created by her voice. Now she is on a Roadside Bars & Pink Guitars Tour started in September of 2019 featuring Maren Morris, Caylee Hammack and others. The concerts scheduled for this year, up to the end of November. Tickets are available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one Miranda's concert. All tour dates are available at the [url=https://mirandalambertconcertdates.com]Miranda Lambert concert schedule 2020[/url]. Open the website and make yourself familiar with all Miranda Lambert concerts in 2020!

Chainsmokers tour tirckets

(Chainrak, 2019.05.07 06:23)

I like EDM bands! I really do! And my favourite dance band is Chainsmokers! DJs Andrew Taggart and Alex Pall are about to give more than 50 concerts to their fans in 2019 and 2020! To know more about The Chainsmokers in 2019 and 2020 visit site [url=https://chainsmokersconcerts.com]Chainsmokers tour Orlando[/url]. You aren't going to miss concerts this year if you click on the link!

Carrie Underwood Tour 2019

(CarrieEn, 2019.05.05 09:09)

Carrie Underwood is my favourite US singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her voice takes me away from all troubles of this world and I start enjoy my life and listen songs created by her mind. Now the singer is on a Cry Pretty 360 Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for this year, up to the last day of October. Ticket prices are moderate and available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one of her concert. All tour dates are available at the [url=https://carrieunderwoodconcerts.com]Carrie Underwood tour Indianapolis[/url]. Open the website and make yourself familiar with all powerful Carrie Underwood concerts in 2019!

Johnnyswim tickets

(Johnnyrak, 2019.05.03 07:26)

I like pop-folk bands! I really do! And my favourite folk band is Johnnyswim! The members Abner Ramirez and Amanda Sudano are about to give more than 40 concerts to their fans in 2019 and 2020! To know more about Johnnyswim band in 2020 visit website [url=https://johnnyswimtour.com]johnnyswimtour.com[/url]. You aren't going to miss any show by Johnnyswim in 2019 if you visit the link!

Hootie and the Blowfish US Tour 2019

(HootieEn, 2019.03.25 10:17)

I like rock songs! I really do! And my favourite hardcore band is Hootie & Blowfish! All band members has reunited to perform more than 50 concerts for their fans in 2019! To know more about Hootie & Blowfish in 2019 visit website [url=https://hootietheblowfishtour.com]Hootie and the Blowfish tour Los Angeles[/url]. You won't miss any concert in 2019 if you click on the link!

Carrie Underwood Tour Dates 2019

(CarrieEn, 2019.03.07 12:21)

Carrie Underwood is my favourite country singer. She is young, beautiful and charming woman in her 30s. Her voice takes me away from all problems of this planet and I can enjoy my life and listen songs created by her mind. Now the singer is on a Cry Pretty 360 Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the 31st of October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love contry music, then you must visit at least one of her concert. All tour dates are available at the [url=https://carrieunderwoodtour.com]Carrie Underwood tour Chicago[/url]. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Carrie Underwood concerts in 2019!

Backstreet Boys Tour Dates

(BBoysEn, 2019.02.26 06:27)

Backstreet Boys BSB are an American rock band. The band was founded on April 20, 1993 in Orlando, Florida, by Lou Pearlman. Now this is the most successful rock boy bad with more than 100 million records sold all around the world. The group was named after a flea market in Orlando, the "backstreet flea market". In 2019 Backstreet Boys has more than 50 concerts in the US with their DNA World Tour. Check concert dates at [url=https://backstreetboystourdates.com]Backstreet Boys tour Portland[/url] website. Full list of tour dates & concerts!

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 2
Összes: 350112
Hónap: 5099
Nap: 153